fredag 1. april 2011

Here comes the sun!

                          Dagens låt må vel bli "Here comes the sun"...så krysse man fingran;o)



 En ufattelig fin dag! Blå himmel og sol, plussgrader i solveggen....i mårra e det meldt regn, vind og mildt. Da e det ikkje lenge tell det våres. Det klør i fingran etter å sette i gang med hagearbeid. Det e nok enda ei stund til som man kan se på bildan....over e bilde av det som blir solterrassen. Det gjenstår enda litt platt - og skjermvegg-bygging, men det tar vi tell våren.
 Her e bilde av "Haugen". En bergrabb i hagen som æ selvfølgelig har steinbedsplanta i. Den e nåkka av det første som blir bart, og det e så fint å sette der å rydde bed i sola. I år skal flere av plantan tas opp og deles. samt at jorda ska førbedres litt. Vann og sne gjør at det blir litt utvaska forhold etter som åran går. Blir et kjempekoselig arbeide;)
 Å her e altså innkjørselen våres.....vi har altså ganske mye sne enda, det e tross alt 1.april i dag! Det va et så dårlig år i fjor - reine uåret - så æ håpe på bedre forhold i år. I kanten til høyre på bildet og under all sneen e det et bed me stauda og busker. Det gjør innkjørselen trivelig.

1 kommentar:

  1. Stemmer at vi har en del tapeter vi selger på metersvis, og ja... har tenkt tanken på nettbutikk, men tiden strekker ikke helt til akkurat nå. Skal ikke se bortifra at det kommer ;) Om du sender en mail på asmaleriet@gmail.com og skriver litt om hva slags tapet du kunne tenke deg, så kan jeg sende deg noen bilder på mail vettu :O) Niks problem!

    Mvh Heidi

    SvarSlett