søndag 15. januar 2012

Nytt år!

Nå skriver vi 2012, og innsatsen min i bloggverdenen har ikke akkurat vært stor... Det er mye som har endret seg i huset siden siste innlegg, så det er ikke det som har skyld i stillstanden ;O/. Derimot har jeg vært en flittig gjest på alle de superfine bloggene og høstet  masse inspirasjon - både i forhold til interiør og i forhold til hvordan man kan knipse bilder. I tillegg fikk jeg nytt kamera til jul av min allerkjæreste, og lyset er på vei tilbake - her er det duket for fotoprosjekter ;O)!

I heimen er det flere prosjekter i gang; Stua skal males ferdig, trapp og trappegang skal males...her vet vi enda ikke hva vi skal gjøre med selve trappa. Hallen skal males og forhåpentligvis kan vi få skifta taket på badet i underetasjen. Nå når det finnes maling som kan brukes på laminatgulv er jo også lysten til å male alle gulvene stor.

I tillegg har vi jo store prosjekter utendørs...håper å få avsluttet prosjekt platt og få invitert på stor innvielses-grillkveld i løpet av forsommeren. Er allerede i gang med å planlegge hva som skal såes og hva som skal plantes hvor så snart våren kommer. 



Håper på mange fine hendelser å knipse bilder av - ikke bare interiør. Livet består heldigvis av mer enn det! Ferien i år tenker vi å bruke her nord - har prosjekter nok til å fylle dagene, og en deilig sommer her nord er jo bare akkurat det - deilig!

Da er det bare å sette i gang ;O)

Siri

1 kommentar:

  1. Sjå der ja. Bra du ikke har gitt deg med bloggingen. Det går litt opp og ned. Og det er heldigvis mere i livet enn interiør.....og ja blogging også.
    Lykke til med alle prosjektene
    Hei hopp
    Randi

    SvarSlett